RANCASE designer og fremstiller flightcases og blev etableret i 1985 af Ole Rasmussen.

RANCASE er overtaget og drives i dag af Thomas Skrabak.

Ole Rasmussen er uddannet tømrer og har været musiker i mange år. Han har derfor selv stiftet bekendtskab med behovet for solide transportkasser til følsomt musikudstyr og har samtidigt haft de nødvendige håndværksmæssige kvalifikationer til at fremstille flightcases.

RANCASE startede som mindre virksomhed med at bygge flightcases til primært musik og underholdningsbranchen, men flyttede i 1998 til større produktionslokaler, for at kunne håndtere større ordrer og produktion.

Større industri-kunder er siden kommet til, såsom Vestas, Grundfos, Unimerco, Danfoss, Sodemann Udstillingssystemer, event-virksomheder, større festivaller, osv.

RANCASE lægger samtidig stadig stor værdi i, at kunne betjene den “mindre” kunde, med den lille men specielle opgave/ønsker.

Thomas Skrabak kom til virksomheden i 2007 og har i Januar 2022 overtaget virksomheden, efter 15 års oplæring af Ole Rasmussen, en af de første og bedste flightcase-pionerer i Danmark.

RANCASE fortsætter 100% i samme ånd og med fokus på kvalitet og det gode håndværk, med målet om at designe og bygge den perfekte flightcase.

De fleste opgaver er specialopgaver, der udarbejdes ud fra kundernes individuelle ønsker.

Kommunikation med kunden, før og under hvert projekt og opgave, er et vigtigt og altafgørende værktøj for os. 

Perfektionisme og sans for detaljen, er en vigtig del af vores kendetegn og vi har via vores tilbagevendende kunder, altid haft et godt ry for dette. Kvalitet og tillid er en selvfølge.

Rancase flight cases transportkasser. www.rancase.dk

RANCASE flightcase transportkasser